Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland en naar België vanaf €125,-

* Meer dan 14 Jaar Online

* Groot assortiment op voorraad

* Afhalen op afspraak mogelijk

* Scherp geprijsd !

Bekijk

0 producten

€ 0,00

Bestelinformatie

Onderdelen

De meest gangbare onderdelen staan wel op onze site, maar het kan voorkomen dat het onderdeel wat je zoekt niet op onze site staat.
Staat het onderdeel wat je zoekt niet op onze webshop kun je een email  sturen naar info@opvoeren.nl met hierin het onderdeel wat je zoekt en voor welk type brommer/scooter het is. Wij doen ons best jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hou er wel rekening mee dat wij in drukke tijden niet altijd direct een antwoord kunnen geven.

Levertijd

Bestellingen geplaatst op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd, bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Bestellingen in Nederland en België worden binnen 1-2 werkdagen (maandag t/m zaterdag) geleverd, je ontvangt via het door jou opgegeven email adres een track & trace link van jouw pakket.  Is een bestelling onverhoopt niet (in zijn geheel) direct door ons  te versturen nemen wij zo snel mogelijk contact op om dit in overleg met jou op te lossen. Wanneer je een verkeerd, incompleet of beschadigd artikel  hebt ontvangen dien je dit direct na ontvangst bij ons te melden, dit kan telefonisch of via de mail.

Download hier het retourformulier

Betalen

Je kunt jouw bestelling op één van de volgende betaalwijzen voldoen:

- Ideal
- Paypal
- S€pa overboeking
- Bankcontact
- Creditcard

Eventueel kunnen bestellingen worden opgehaald in Leeuwarden, dit uitsluitend na het telefonisch maken van een ophaal afspraak.
Bij on-line betaling via creditcard zijn de extra kosten 3% van het totaalbedrag.

Verzendkosten

De verzendkosten  voor bestellingen in Nederland bedragen € 6,95 en bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden.
De verzendkosten voor bestellingen naar België bedragen € 7,50 en bestellingen vanaf € 125,00 worden gratis verstuurd.

Voor verzendkosten naar alle overige landen kijk hier: overzicht van de verzendkosten

Retour zendingen

Bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Voorwaarden voor retourneren zijn dat de producten onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten die gemonteerd en/of gebruikt zijn geweest kunnen niet worden geretourneerd. Kijk dus na ontvangst van jouw bestelling voor je een onderdeel monteert eerst goed of je het goede product  hebt besteld en of het past. De (verzend)kosten voor het retouneren van een bestelling zijn voor rekening van de klant, zorg ervoor dat je de retourzending voldoende frankeert. Na ontvangst van een retour kun je via Mollie binnen enkele dagen de terugbetaling verwachten. Bij het onjuist retourneren van producten doen wij geen terugbetaling, neem bij twijfel eerst contact met ons op voor je de retourzending verstuurd.

Retour pagina en retourformulier klik hier.

Retour adres:
Opvoeren.nl
T.a.v. afdeling retouren
Zuiderkruisweg 31
8938 AP Leeuwarden

Wij zijn doorgaans telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.30 : telefoon 0031-(0)58-2804422

Inschrijving Kamer van Koophandel nummer 80332188

Lees meer over onze leverings- en algemene voorwaarden.