Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Gilera Citta

Citta onderdelen kopen? Bij ons vind je alle onderdelen zoals uitlaat, cilinder, rek, v-snaar en koppeling. Door de jaren heen zijn we bekend geraakt met de mooie Gilera Citta en gelukkig kunnen we, ondanks dat de Citta al lang niet meer geproduceerd word, toch nog veel onderdelen ervoor leveren.

Gilera Citta: Een Tijdloze Legende op Twee Wielen

In de wereld van scooters is de Gilera Citta een icoon dat de tand des tijds heeft doorstaan. Deze elegante, eenvoudige en betrouwbare scooter heeft de harten van vele rijders veroverd sinds zijn introductie. Laten we een diepere duik nemen in de geschiedenis, kenmerken en charme van de Gilera Citta.

Historie en Erfgoed

De Gilera Citta maakte zijn debuut in de jaren '80 en vestigde al snel zijn naam als een betrouwbare stadsvervoerder. Met zijn kenmerkende ontwerp, slanke lijnen en compacte formaat werd de Citta al snel een populair gezicht in stedelijke gebieden over de hele wereld. Zijn simpele maar doeltreffende constructie maakte hem geliefd bij zowel ervaren rijders als nieuwkomers op twee wielen.

Kenmerkend Design
Een van de meest opvallende kenmerken van de Gilera Citta is zijn tijdloze design. Met een slank frame, een comfortabel zadel en subtiele rondingen straalt de Citta een klassieke elegantie uit. De eenvoudige lijnen verbergen echter een robuuste en efficiënte machine, perfect geschikt voor dagelijks gebruik in de stad.

Compact en Wendbaar
Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie is de Gilera Citta een meester in stadsmanoeuvres. Of je nu door smalle steegjes navigeert of langs drukke verkeerspunten manoeuvreert, de Citta bewijst dat grootsheid niet altijd synoniem is aan omvang. Het gemak van parkeren en de wendbaarheid maken deze scooter een ideale keuze voor stadsbewoners.

Betrouwbare Prestaties
Onder de eenvoudige buitenkant schuilt een betrouwbare krachtbron. De Citta staat bekend om zijn duurzame prestaties en efficiënte brandstofverbruik. Of je nu een snelle boodschap doet in de stad of een ontspannen rit maakt op het platteland, de Citta staat altijd paraat.

Hedendaagse Populariteit
Hoewel de oorspronkelijke Gilera Citta zijn hoogtijdagen in de jaren '80 beleefde, blijft hij vandaag de dag een populaire keuze voor liefhebbers van vintage scooters. Restauratieprojecten en aangepaste modellen houden de erfenis van de Citta levend, waardoor nieuwe generaties rijders de charme en eenvoud van deze legendarische scooter kunnen ervaren.

Of je nu een bewonderaar bent van klassieke scooters of op zoek bent naar een betrouwbare stadsvervoerder, de Gilera Citta blijft een tijdloze legende die de vreugde van het scooteren belichaamt.

Reviews in categorie Gilera Citta

TNT Killswitch
Kilswitch TNT Killswitch 30 november 2017, Elias Werkt perfect
Malossi 65cc cilinder Vespa Ciao / Gilera Citta
beoordeling Malossi 65cc cilinder Vespa Ciao / Gilera Citta 31 maart 2016, J. installatie is prima geslaagd
Giannelli Ovale uitlaat Vespa Ciao
Giannelli Ovale uitlaat Vespa Ciao snor Giannelli Ovale uitlaat Vespa Ciao 20 november 2015, Ben Volgende dag al in huis. Prima verpakt en zat er binnen 30 min onder. Wat meer lawaai maar van 2...
Proma Circuit Uitlaat Vespa Ciao
proma Proma Circuit Uitlaat Vespa Ciao 16 juli 2015, Jannes Mijn Ciao loopt een stuk sneller met deze uitlaat in combinatie met een 50cc cilinder ook hier bi...
DMP cilinderkit 60cc Vespa Ciao / Bravo / Citta / Si
Perfect DMP cilinderkit 60cc Vespa Ciao / Bravo / Citta / Si 16 juli 2015, Perfect Goede levering en snel de cilinder bevalt prima precies wat ik verwachte van 60cc voor de ciao m...
TUN R Sproeierset 75-98 PHVA
top! TUN R Sproeierset 75-98 PHVA 30 juni 2015, Gio Ze hebben goed afgeleverd vind het keurig van ze!
Schokbrekerset Chroom 300mm
schokbrekerset chroom Schokbrekerset Chroom 300mm 12 maart 2015, Puch goede set schokbrekers voor weinig geld
TUN R Sproeierset 75-98 PHVA
bestelling TUN R Sproeierset 75-98 PHVA 18 januari 2015, A prima levering aanbevolen
Malossi 65cc Cilinderkit Gilera Citta - Vespa Ciao
Top cilinder en super snelle service Malossi 65cc Cilinderkit Gilera Citta - Vespa Ciao 29 december 2014, Citta Heb de malossi 65cc cilinder genomen omdat hij ook word geleverd met kop in tegen stelling met an...
TUN R Sproeierset 75-98 PHVA
waardering TUN R Sproeierset 75-98 PHVA 11 december 2014, Jerre ik heb alles goed ontvangen dus heb geen opmerkingen