Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Benelli

In onze webshop vindt u een groot aanbod van Benelli onderdelen. Wij bieden Benelli onderdelen voor de 491 en K2 modellen van Benelli. Om de juiste onderdelen snel te bekijken klikt u eenvoudig op type en onderdeel. De meeste Benelli scooters zijn voorzien van een Minarelli motorblok. Alle tuning en revisie onderdelen voor uw Benelli worden verzekerd en snel verzonden. Onze onderdelen zoals cilinders, uitlaten, carburateurs en accessoires zijn origineel en scherp geprijsd.

Het merk Benelli is opgericht in Italië door een rijke weduwe om haar zes zonen in werk te voorzien. In het begin produceerde en repareerde het merk fietsen later kwamen hier ook motoren en bromfietsen bij. Benelli heeft in 1997 een 50cc scooter op de markt gebracht genaamde de Benelli 491 en al snel volgde de Benelli K2. Hierna heeft het merk nog enkele zwaardere scooters en motoren geïntroduceerd maar geen van deze modellen zijn zo populair geworden als de 491 en K2 van Benelli. Het van Italiaanse merk is tegenwoordig in handen van een Chinese investeringsgroep.

Wanneer een onderdeel van uw scooter aan vervanging toe is wilt u graag zo snel mogelijk kunnen sleutelen. Door onze grote voorraad kunnen wij bijna alle onderdelen direct uit voorraad leveren. Staat het onderdeel wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op dan zoeken wij voor u verder. Kijk ook op onze aanbiedingspagina voor onder andere Benelli, Peugot en Yamaha onderdelen die tijdelijk laag geprijsd zijn.

Reviews in categorie Benelli