Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

TGB

TGB onderdelen voor uw scooter koopt u eenvoudig en snel online in onze webshop. Bekijk alle onderdelen voor de 303 en 203 modellen van TGB in een paar stappen online door te selecteren op type en onderdeel. Alle onderdelen die in onze webshop vindt zijn origineel, van hoge kwaliteit maar toch zeer scherp geprijsd. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad en kunnen snel en verzekerd leveren zodat u snel aan de slag kunt met de juiste onderdelen.

Het Taiwanese TGB ontwikkelde in het begin onderdelen voor de Piaggio Vespa productie en was onderdeel van Piaggio. Het merk is sinds 1978 gestart met zijn eigen productlijn. Het bedrijf produceert nu scooters en motoren en exporteert wereldwijd. Het merk heeft veel tijd in de ontwikkeling van motoren, schokbrekers en overige motoronderdelen gestoken wat geleid heeft tot de productie van scooters van hoge kwaliteit. Naast de productie van motor onderdelen voor hun eigen scooters en motoren produceert TGB ook motoronderdelen voor andere merken.

Alle vervangings- en tuningsonderdelen zoals carburateurs, cilinders, koppelingen maar ook frameonderdelen van TGB zijn snel en eenvoudig in onze webshop te bestellen. Ons assortiment wordt continu bijgewerkt en aangevuld, kunt u een onderdeel desondanks niet vinden? Neem contact met ons op door te mailen of te bellen met onze klantenservice op 0511-441650.

Reviews in categorie TGB