Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Gilera

Gilera onderdelen voor het sleutelen en opvoeren van uw Gilera koopt u veilig en snel in onze webshop. Wij bieden onderdelen voor vele modellen van Gilera zoals de Citta, de Runner, de Typhoon, de Zip en de DNA. Bekijk alle onderdelen voor alle modellen in een paar klikken online door te selecteren op type en onderdeel. De Gilera onderdelen in onze online shop zijn origineel en zijn van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen worden veel van onze onderdelen eerst uitvoerig getest in ons moderne testlab.

Gilera is een Italiaans merk wat zich specialiseert in de productie van motoren, brommers en scooters. Het merk is sinds 1970 opgegaan in het Piaggio concern. Gilera is in Nederland bij het publiek vooral bekend geworden door de introductie van de Gilera Citta. Ook populair zijn de sportieve Gilera Runner en de revolutionaire Gilera DNA. Gilera blijft inoveren en brengt tegenwoordig modellen op de markt die zich kenmerken door een hoge kwaliteit met een sportieve uitstraling.

Bijna alle onderdelen van Gilera kunnen wij direct uit voorraad leveren. U kunt dus snel aan de slag met de reperatie of restauratie van uw Gilera. En met onze lage prijzen hoeft het sleutelen aan uw Gilera niet veel te kosten. Bekijk ook onze aanbiedingspagina, hier vindt u onderdelen van onder andere Gilera, Aprilia en Benelli voor lage prijzen en tijdelijke actieprijzen. Het bestellen van de juiste onderdelen gaat eenvoudig online in onze webshop en u kunt bij ons veilig online betalen.

Reviews in categorie Gilera