Wegens omstandigheden kunnen er momenteel geen bestellingen worden geplaatst

Klantenservice 0511 44 16 50 of info@opvoeren.nl

Nederland &rauo;

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland en naar België vanaf €125,-

 

 

* Meer dan 14 Jaar Online

* Groot assortiment op voorraad

* Afhalen op afspraak mogelijk

* Scherp geprijsd !

Bekijk

0 producten

€ 0,00

PGO

PGO onderdelen voor het reparen, restaureren of opvoeren van uw PGO scooter koopt u snel en eenvoudig online in onze webshop. Bekijk op deze pagina alle onderdelen en vindt voordelig de carburateur, cilinder of frame onderdelen waarnaar u op zoek bent. Bijna alle onderdelen kunnen wij direct uit voorraad leveren, zo kunt u snel aan het sleutelen en uw scooter weer rijklaar maken.

De scooters van PGO zijn onderdeel van Motive Power Industry, een scooter fabrikant uit Taiwan. Maar in het verleden heeft PGO op technisch gebied jarenlang samengewerkt met Piaggio, van 1972 tot 1982. De banden met Piaggio is nog in de naam van het merk terug te vinden: PiagGiO. Voor de modellen Big Max, Hot, Tornado, Comet en Galaxy van PGO koopt u in onze webshop de juiste onderdelen.

Het onderhouden en repareren van uw scooter is met de onderdelen van Opvoeren.nl niet langer een kostbare taak. Wij kopen onze onderdelen in het buitenland in, zo kunnen wij originele onderdelen voor een scherpe prijs aanbieden. En bij ons koopt u gegarandeerd onderdelen van hoge kwaliteit, alle onderdelen worden bij ons uitvoerig getest in ons moderne testlab. Online kunt u bij ons veilig betalen en bij bestellingen boven de 75 euro betaalt u geen verzendkosten.