Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Over opvoeren.nl

Opvoeren.nl - Het begin

Het Opvoeren Team is ontstaan door jarenlange ervaring in de motorsport, en het tunen (opvoeren) van motoren in de ruimste zin des woord.

Deze kennis willen we graag met u delen, zodat wij u met raad en daad kunnen bijstaan of adviseren.

Wij zijn al vanaf 1998 bezig met de verkoop van onderdelen via internet. In het jaar 2000 zijn we gestart met de online shop www.opvoeren.nl waar nog wekelijks nieuwe onderdelen aan worden toegevoegd.

Tevens beschikken wij over een moderne test omgeving voorzien van de nieuwste test apparatuur en gereedschappen
waar wij veel onderdelen eerst testen voordat deze op onze site komen.

Ongeveer 85% van al onze artikelen die u op onze site kunt vinden hebben we op voorraad waardoor er zeer snel geleverd kan worden door Post NL, DPD of GLS.

Vele onderdelen importeren wij rechtstreeks uit het buitenland zonder tussenkomst van een groothandel waardoor de onderdelen niet onnodig duur worden.
Wij kunnen hierdoor veel goedkoper leveren dan de reguliere tweewielerzaak, waarbij u als klant bij ons enorm profiteert.

Het Opvoeren.nl Team.

Opvoeren.nl - Vanaf 2024

Tjeerd van Seggeren is in het jaar 2000 begonnen met de webshop opvoeren.nl. Helaas is hij om het leven gebracht en de familie kon de webshop niet de aandacht geven die het verdiende. Er was binnen de familie niemand die een geschikte overname kanidaat was. Vanaf 2017, na de dood van Tjeerd is het helaas bergafwaards gegaan met de webshop. Er ontstonden problemen die niet adeqaat opgelost konden worden. Het runnen van een webshop kost veel tijd en vergt dagelijks veel energie. Hierdoor ontstond een slechte reputatie. Wij, Scooterdiscounter.nl uit Groningen hebben de webshop overgenomen en gaan ervoor zorgen dat de service weer wordt zoals deze in het begin was, en zoals Tjeerd het voor ogen had: Een no-nonsense webshop voor hobbyisten die zelf hun geliefde tweewieler willen opvoeren of onderhouden. Het is voor ons een opgave om alle negatieve recensies en reviews weer glad te trekken, maar we doen er alles aan om zelfs benadeelde klanten tegemoet te komen. In ieder geval kun je vanaf nu weer een goede support en snelle verzending van onderdelen verwachten. Wij zijn goed per e-mail bereikbaar en reageren doorgaans (op werkdagen) binnen één uur op e-mails en telefonisch zijn we ook meerdere dagen per week bereikbaar.

Adresgegevens - Bezoek op afspraak

Opvoeren.nl
Kielerbocht 69-1
9723JA Groningen

Telefoon: Dinsdag, donderdag en vrijdag  van 10:00-14:00 Tel: 085 303 48 57

K.V.K. nr. 02095235

Lees meer over onze leverings- en algemene voorwaarden.