Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Kawasaki

Kawasaki onderdelen vindt u bij ons online voordelig geprijsd. Bekijk in een paar klikken alle vervangings- en tuningonderdelen voor de Kawasaki AR50. Alle onze Kawasaki onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn uitvoerig getest in ons moderne testlab. In ons ruime assortiment vindt u onder andere onstekingen, carburateurs, uitlaten maar ook frame delen van Kawasaki. Wij kopen onze onderdelen direct in uit het buitenland en kunnen zo de onderdelen voor een scherpe prijs aanbieden.

Het Japanse Kawasaki brengt in 1949 zijn eerste motorfiets op de markt. Het merk groeit en is sinds de jaren ‘60 een van de vier grote Japanse motormerken. Kawasaki is actief op vele gebieden van de motorsport en produceert lichte en zware motoren. Een lichter model van Kawasaki is de AR50. Dit model kwam voor het eerst op de markt in 1981 met de AR50A de productie van de AR50 liep door tot 1996 met de AR50-C10 als laatste in de reeks.

De AR50 is een krachtige motor die goed presteert jaar na jaar. In onze webshop vindt u alle onderdelen voor het repareren en restaureren van uw AR50 voor jarenlang rijplezier. Het bestellen van de juiste onderdelen gaat eenvoudig en snel online. Wij verzenden uw bestelling snel en verzekerd en bij bestellingen boven de 75 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten. Kunt u een onderdeel niet vinden? Neem contact met ons op, wij zoeken graag voor u verder.

Reviews in categorie Kawasaki