Menu
Menu
  • done_outlineMeer dan 20 jaar online
  • warehouseGrote eigen voorraad
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Kymco

Kymco onderdelen voor uw scooter of brommer koopt u voordelig op onze webshop. Bekijk op deze pagina alle Kymco onderdelen online voor het opvoeren of repareren van uw motorfiets. Alle onderdelen die wij aanbieden zijn origineel en van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen testen wij alle onderdelen uitvoerig in ons testlab. Bijna alle onderdelen hebben wij op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren en u snel aan de slag kunt met de juiste onderdelen.

Kymco opvoeren?

Ben je een trotse eigenaar van een Kymco-scooter en op zoek naar een manier om de prestaties naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan het opvoeren van je Kymco-scooter voor een opwindende rit vol snelheid en kracht. Ontdek hier hoe je het maximale uit verschillende Kymco-modellen kunt halen met doelgerichte opvoermodificaties.

Kymco Agility Opvoeren
De Kymco Agility, bekend om zijn wendbaarheid en efficiënte stadsverkeer-prestaties, kan met enkele aanpassingen naar nieuwe hoogten worden gebracht.

1. Uitlaatupgrade:
Overweeg een performance-uitlaatsysteem voor een betere uitlaatgassenafvoer en een toename van vermogen.

2. Variateur Aanpassingen:
Fijnafstemming van de variateur kan de acceleratie verbeteren, waardoor je soepel door het verkeer kunt manoeuvreren.

Kymco Super 8 Opvoeren
De Kymco Super 8, geliefd om zijn sportieve uitstraling, kan met gerichte modificaties nog sportiever worden.

1. Cilinderkit Upgrade:
Overweeg het vergroten van de cilinderinhoud voor extra vermogen en verbeterde prestaties.

2. Sportieve Variateur:
Upgrade de variateur voor een scherpere respons en betere acceleratie op de open weg.

Kymco People S Opvoeren
Voor degenen die genieten van het comfort en de stijl van de Kymco People S, zijn er specifieke aanpassingen om de prestaties te verhogen.

1. Vergrote Carburateur:
Installeer een grotere carburateur voor een optimale brandstoftoevoer en verbeterde snelheid.

2. Elektronische Ontstekingstuning:
Een elektronische tuningmodule kan de ontsteking afstemmen voor een soepelere rit.

Voorzorgsmaatregelen voor Kymco Scooter Opvoeren
1. Waarborg de Garantie:
Raadpleeg de garantievoorwaarden van Kymco en zorg ervoor dat opvoermodificaties deze niet ongeldig maken.

2. Professionele Installatie:
Laat opvoermodificaties uitvoeren door een ervaren professional om de integriteit van je scooter te behouden.

3. Lokale Wetten en Voorschriften:
Houd rekening met lokale wetten en voorschriften met betrekking tot opgevoerde scooters om juridische complicaties te voorkomen.

Door gericht je Kymco-scooter op te voeren, kun je de prestaties aanpassen aan je persoonlijke rijstijl. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen en geniet van een geoptimaliseerde rijervaring op jouw Kymco-model naar keuze!

Het Taiwnese Kymco is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan. Het merk is in 1963 begonnen met de productie van onderdelen voor Honda. Sinds de jaren ‘70 bouwt het merk zelf scooters en sinds 1992 doen ze dat onder hun merknaam Kymco. Niet lang nadat ze onder hun eigen merknaam produceren zijn ze ook op de Nederlandse markt actief geworden. Bekende modellen van Kymco zijn onder andere de Super 8, de Grand Dink en de Filly 50. Voor deze modellen en vele anderen vindt u bij ons originele Lymco onderdelen. 

Kopen gaat eenvoudig online en boven de 75 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten. Ons online aanbod wordt continu aangevuld en vernieuwd. Wanneer u een onderdeel niet in onze webshop kan vinden neem dan contact met ons op. Wij zoeken voor u verder om het juiste onderdeel te kunnen leveren. Alle onderdelen worden verzekerd verzonden en verzenden naar Duistland en België behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Reviews in categorie Kymco